0
 1. Még üres a kosarad!
  Nézd meg akcióinkat!

Fizetés és szállítás

A TotelAudio webshopban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével. A Totel Szerviz Kft. mindent megtesz, hogy megkönnyítse a vásárlást. Kérjük, a problémák megelőzése érdekében olvasd el az Általános Szerződési Feltételekben a szállításra és fizetésre vonatkozó feltételeinket.

Szállítási határidő

Mivel elsősorban szerviztevékenységgel foglalkozunk, legtöbb termékünk külső raktáron van, így az átlagos szállítási idő 2-3 munkanap. Ha valamely termékünk épp nincs raktáron, azt jelezzük e-mailben, esetleg egyéb alternatívát ajánlunk fel.
DE NEKEM MOST AZONNAL KELL: hétköznap 14 óráig leadott rendeléseket legkésőbb 2 napon belül leszállítjuk. Személyes átvétel esetén akár másnap átveheted a terméket!

Szállítási módok
 • CS Sprint futárszolgálat: Minden termékre 850ft. 30.000 ft felett azonban ingyenes :) - fizetési lehetőség készpénzben, utánvéttel.
 • Személyes átvétel: ingyenes, fizetési lehetőség készpénzzel vagy bankkártyával telephelyünkön.
Fizetési módok
 • Átvételkor: utánvét, vagy személyes átvételkor
 • Bankkártyás fizetés: a Barion rendszerén keresztül. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról, ugyanakkor van lehetőség arra is, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget, amit használva még bankkártyára sincs szükség. Extra biztonságos módszer! További tudnivalók
 • Átutalás: A végösszeg beérkezése után, a csomagot, a készletezésnek megfelelő szállítási időn belül, a lehető leggyorsabban átadjuk a postának.
  Az utaláshoz szükséges adatok:
  Kedvezményezett neve: Totel Szerviz Kft
  Bankszámlaszám: Raiffeisen 12011409-01570712-00100004
  Közlemény: <<rendelés száma>>